HZ-600A Sfra Transformer Sweep Analiza frekvencijske reakcije

HZ-600A Sfra Transformer Sweep Analiza frekvencijske reakcije

Analizator frekvencijskog odzračivanja transformatora HRA-600A sfra Transformator krivulja deformacijskog mjerača koristi se za energetski transformator sa naponskim stupnjem od 6 kV i više i drugim transformatorima s posebnom namjenom. Transformator snage neizbježno je ranjiv na impuls raznovrsnih kvarova ...

Pošaljite upitChat Now
Detalji o proizvodu

HZ-600A sfra transformator analiza frekvencijskog odziva


Mjerač deformacije namotaja transformatora koristi se za energetski transformator s naponskim stupnjem od 6 kV i više i drugim transformatorima s posebnom namjenom. Transformator napajanja neizbježno je ranjiv na impuls raznovrsne struje kratkog spoja kvarova ili fizičkog sudara u procesu rada i transporta, a napetost transformatora može izgubiti stabilnost pod snažnom elektro-dinamičkom silom koja se vrši takvom strujom kratkog spoja, što bi moglo rezultirati U trajnim deformacijama kao što su lokalni izobličenja, nabujanje ili poremećaj i ozbiljno će utjecati na siguran rad transformatora. Deformacija napetosti transformatora mjeri se metodom analize frekvencijskog odziva prema nacionalnoj normi DL / T911-2004 za elektroprivredu, tj. Detektira amplitudno-frekvencijski odziv koji je karakterističan za svaki namotaj transformatora i vrši vertikalnu ili horizontalnu usporedbu rezultata detekcije kako bi se procijenila moguća deformacija Za namatanje transformatora na temelju promjena karakteristika amplitude-frekvencijskog odziva.

1 , glavne tehničke karakteristike

l   Karakteristike namota transformatora mjere se metodom sweep frekvencije. Deformacije namota kao što su iskrivljenje, nabujanje ili pomak 6kV i iznad transformatora se mjere pomoću detektiranja karakteristika odziva frekvencije frekvencije svakog namota, koja ne zahtijeva podizanje kućišta transformatora ili dezintegracije.

l   Brzo mjerenje, mjerenje jednog namotaja iznosi 2 minute.

l   Visoka frekvencijska točnost, viša od 0,001%.

l   Sinteza digitalne frekvencije, s većom stabilnošću frekvencije.

l   Izolacija napona od 5000 V u potpunosti štiti sigurnost ispitnog računala.

l   Može istodobno učitati 9 krivulja i automatski izračunati parametre svake krivulje i dijagnosticirati deformacije namota kako bi se dobio zaključak o referentnoj dijagnozi.

l   Softver analize ima snažne funkcije, a pokazatelji softverskih i hardvera zadovoljavaju nacionalni standard DL / T911-2004.

l   Upravljanje softverom humanizirano je s visokim stupnjem inteligencije. Trebate samo kliknuti na tipku da biste dovršili sva mjerenja nakon postavljanja parametara.

l   Sučelje softvera je sažeto i živopisno, s jasnim izbornicima analize, spremanja, izvještavanja o izvozu, ispisu itd.

2 , Glavni tehnički pokazatelji

l   Brzina mjerenja: 1 min - 2 min za jednofazno namatanje

l   Izlazni napon: Vpp- 25 V, automatski se prilagođava ispitivanju

l   Izlazna impedancija: 50Ω

l   Impedanse ulaznog signala: 1MΩ (kanal odgovora je izgrađen s otporom odgovara 50Ω)

l   Opseg skeniranja frekvencije : 10 0Hz-2MHz ( 10 Hz - 2 MHz, izborno)

l   Točnost frekvencije: 0,001%

l   Način skeniranja frekvencije : linearni ili logaritamski, interval frekvencije i broj točaka pomaka mogu se slobodno odrediti

l   Prikaz krivulje: krivulja frekvencije frekvencije (fazna frekvencijska krivulja, izborno)

l   Širina mjerenja dinamičkog raspona: -100dB ~ 20dB

l   Napajanje: AC 100 - 2 4 0V 50 / 60Hz (koristite DC12V Adapater preporučujemo)

3 , glavne značajke softvera analize ispitivanja

l   Koristite Windows platformu kompatibilnu s Window 2000 / Window XP / Windows 7 / Windows 8.

l   Upotrijebite bazu podataka kako biste spremili testne podatke i pružili koncizan i lagano upravljanje podacima.

l   Može istodobno učitati 9 krivulja i automatski izračunati parametre svake krivulje i dijagnosticirati deformacije namota kako bi se dobio zaključak o referentnoj dijagnozi.

l   Funkcija upravljanja softverom je moćna koja uzima u obzir sve potrebe za korištenjem web sučelja. Mjerenje podataka automatski se spremaju i izvoze kako bi oblikovali izvješće o testiranju verzije Word (zahtijevaju instalaciju odgovarajućeg softvera sustava Office) ili JPG foto izvješće kako bi se olakšao korisniku izvoz izvješća o testiranju.

l   Softver ima prepoznatljivu humaniziranu značajku. Mjerni uvjeti uglavnom su opcije koje oslobađaju potrebu za mnogim ulazima i olakšavaju rad.

l   Softver ima visok stupanj inteligencije. Trebate samo kliknuti na tipku za dovršavanje svih mjerenja nakon povezivanja ulaznih i izlaznih signala.

l   Sučelje softvera je sažeto, živopisno i praktično.

HZ-600A sfra transformator analiza frekvencijskog odziva


Hot Tags: Hz-600a sfra transformator analiza frekvencijskog odziva, napravljen u Kini, proizvođači, popusti, jeftini
Srodni proizvodi
Upit